Dr. Alexandru Onofrei

Dr. Alexandru Onofrei

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5,00 (1 rating)

965 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Onofrei

Dr. Alexandru Onofrei este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Alexandru Onofrei este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 240 lei (programare)
Control chirurgie generala 140 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Onofrei

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Maria Cojocaru a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Un medic excelent profesionist si un medic OM cu suflet pentru pacienții dansului!Respect si recunoștință Domnului Doctor Alexandru Onofrei !Va multumim ca mai exista astfel de medici cu har si dăruire pt profesia de medic!