Alexandru Pavel

Alexandru Pavel

Doctor în stiinte medicale, Psihiatrie

★★★★★

1900 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Alexandru Pavel

Alexandru Pavel este Doctor în stiinte medicale, Psihiatrie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Alexandru este medic specialist psihiatru, cu o experientă clinică de 5 ani în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, fiind absolvent al Facultătii de Medicina Generală a Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. În prezent este asistent universitar si doctorand la disciplina psihiatrie din cadrul aceleiati universităti, având un interes deosebit pentru implicarea în proiecte privind psihoeducatia si bunele practici în interventia de specialitate.

Abilităti si competente:
  • Psihiatria generală a adultului
  • Tulburări cognitive din cadrul tulburărilor psihice
  • Abilităti de cercetare clinică
Acreditări si afilieri
  • Asistent universitar în catedra de Psihiatrie a Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila”
  • Membru al Colegiului Medicilor România
  • Membru al Colegiului European de Neuropsihofarmacologie (ECNP)
  • Membru al Asociatiei Române de Psihiatrie si Psihoterapie (ARPP)


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Alexandru Pavel

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.