Dr. Alexandru Scafa Udriste

Dr. Alexandru Scafa Udriste

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

12106 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Scafa Udriste

Dr. Alexandru Scafa Udriste este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Dr. Alexandru Scafa este medic primar cardiologie, sef lucrări la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila si doctor în stiinte medicale. Are o vastă experientă în îngrijirea pacientilor cu afectiuni cardiace în cadrul Spitalului de Urgentă Floreasca si SMURD.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 600 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 900 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 900 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 600 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 350 lei (programare)
Ecografie cardiaca 440 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 150 lei (programare)
Pachet cardiologie 900 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Scafa Udriste

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.