Dr. Alexandru Tarziu

Medic Primar, Medicina generala

★★★★★
4,66 (3 rating-uri)

220 vizualizari

16 programari

Hiperdia , Brasov, Str. Nicolae Titulescu nr. 2(vezi harta)
Despre Dr. Alexandru Tarziu
Medicul Dr. Alexandru Tarziu este Medic Primar, Medicina generala in cadrul Hiperdia, Brasov, Str. Nicolae Titulescu nr. 2. Medicul Alexandru Tarziu este Medic Primar, Medicina generala in cadrul Hiperdia Brasov Lab

Servicii disponibile
Consultatie medicina generala 140 lei (programare)

Informatii clinica
Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.10.2019
Excelent !

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.10.2019
De experienta medicală a medicului nu ma plâng,însă cred ca trebuie informat pacientul de diagnostic înainte ca medicul sa prescrie,sa existe mai multa comunicare medic pacient,

Anonim a acordat 4
★★★★★
01.07.2019
Nu mi-a placut faptul ca un reprezentant medical a fost in cabinet un timpul consultatiei. Nu am simtit acea intimitate pe care ar trebui sa o au cu medicul in timpul vizitei. Atitudinea si serviciul doctorului a fost in regula.