Dr. Ali Cherry

Dr. Ali Cherry

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00(1 rating)

5964 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ali Cherry

Dr. Ali Cherry este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
DR. Ali Cherry
Medic specialist cardiologie

Competentă ecografie transtoracică si cardiologie interventională (în curs de efectuare)

Rezidentiat în Cardiologie la Spitalul Clinic de Urgentă Bucuresti – Floreasca. Membru al Societătii Române si Europene de Cardiologie, cu experientă în tratamentul bolii cardiace ischemice si insuficientei cardiace acute si cronice.

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 440 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 440 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 265 lei (programare)
Ecografie cardiaca 440 lei (programare)
EKG cu interpretare 150 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 150 lei (programare)
Pachet cardio (consultatie, ECG, ecocord, Holter TA/ECG) 1150 lei (programare)
Pachet cardio (consultatie, ECG, ecocord, test efort) 0 lei (programare)
Pachet cardiologie 1150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Ali Cherry

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Gabriel Vatan a acordat 5
★★★★★
02.08.2021
Suntem f multumiti,nota 10