Dr. Alin Demetrian

Dr. Alin Demetrian

Conferentiar Universitar, Chirurgie toracica

★★★★★
5.00(1 rating)

386 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Alin Demetrian

Dr. Alin Demetrian este Conferentiar Universitar, Chirurgie toracica in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
Am absolvit Liceul Fratii Buzesti din Craiova in 1994 si UMF Carol Davila Bucuresti in 2000. Am ales Chirurgia Toracica drept pasiunea mea pentru toata viata, primii pasi in aceasta specialitate facandu-i sub indrumarea Prof. Dr. Teodor Horvat (Bucuresti). Ulterior am dobandit experienta intr-un colectiv minunat din Avignon (Franta). Cu certitudinea ca si in Craiova se poate practica o chirurgie toracica moderna, am revenit in tara cu entuziasm, incredere, pofta de munca si o ambitie uneori greu inteleasa de altii.

Nu incetez sa aplic ce stiu si sa invat de la altii ce nu stiu inca. Medic primar si Sef Lucrari 2016, am introdus in Craiova chirurgia toracica minim invaziva (toracoscopie, mediastinoscopie, chirurgie toracica videoasistata).

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie toracica 350 lei (programare)
Control chirurgie toracica(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Alin Demetrian

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Zanica Oprisor a acordat 5
★★★★★
01.09.2022
5