Dr. Alin Dragomir

Dr. Alin Dragomir

Medic Primar, Podiatrie

★★★★★

3357 vizualizari

Clinica de Podiatrie , BUCURESTI, Calea Dudesti, Nr.104-122, Sector 3, In incinta Policlinicii Vitan (vezi harta)

Despre Dr. Alin Dragomir

Dr. Alin Dragomir este Medic Primar, Podiatrie in cadrul Clinica de Podiatrie, BUCURESTI, Calea Dudesti, Nr.104-122, Sector 3, In incinta Policlinicii Vitan. Investigatii Oferite: Consultatie chirurgicala si tratament la domiciliu Tratamente Chirurgicale Prelevare proba pentru examen histopatologic Avulsie completă unghie Unghie încarnată unilateral / bilateral - diferite complexitati Amputatie deget si amputatie transmetatarsiană deget Extirpare articulatie interfalangiană si articulatie metatarsofalangiană Flegmon pulpar deget si plantar Debridarea excizională a tesutului osos afectat cu păstrarea părtilor moi - diferite complexitati Debridare ulceratii - diferite complexitati Corectii de bont osos - diferite complexitati Criocauterizare si Electrocauterizare veruci, negi, etc. Incizie drenaj furuncule, abcese - diferite complexitati Ortezare TCC Debridare ulceratii - diferite complexitati

Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica de Podiatrie


Centrul Medical de Podiatrie București este o clinică medicală specializată în îngrijirea piciorului. Diagnosticul și terapia complexă și completă sunt realizate printr-o abordare multidisciplinară, ce include consultul în specialități complementare și aparatura performantă de ultima generație. 

Centrul Medical de Podiatrie București asigură abordarea complexă și integrată a copiilor, adultilor si sportivilor cu: 
  •  Diabet zaharat cu risc de picior diabetic 
  •  Diabet zaharat pentru prevenirea neuropatiei diabetice și a arteropatiei diabetice 
  •  Picior neurologic, spastic și paralitic 
  •  Malformații congenitale ale piciorului 
  •  Afecțiuni de cauză posturală ale piciorului, 
  • Afecțiuni post-traumatice, 
  • Afecțiuni genetice ale piciorului, 
  • Afecțiuni ocupaționale 
  • Boala Charcot Sechele post-infectioase ( bacteriene/ micotice) acute sau cronice ale piciorului tulburări arteriale sau venoase ale membrului inferior ( boli vasculare) 
  •  Recuperare picior pre- sau postoperator.   

Centrul Medical de Podiatrie București asigură evaluarea biomecanică statică și dinamică a piciorului, oferind apoi o prescripție personalizată de orteză funcțională pentru picior. De asemenea, oferă servicii ultraspecializate în îngrijirea piciorului, la domiciliu, pentru persoanele cu afecțiuni ale picioarelor. Cu un tratament eficient de câteva săptămâni, chiar la dumneavoastră acasă, realizat de personalul medical al centrului cu ajutorul unui aparat de terapie și pansamente inteligente, se pot înlocui 2-3 luni de spitalizare.

Parerile pacientilor despre Dr. Alin Dragomir

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.