Dr. Alin Marian

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
(0 rating-uri)

204 vizualizari

0 programari

Affidea Romania , Arad, Str. Cornel Radu nr. 1(vezi harta)
Despre Dr. Alin Marian
Medicul Dr. Alin Marian este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Affidea Romania, Arad, Str. Cornel Radu nr. 1. Medicul Alin Marian este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie 100 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 60 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Arad a fost primul centru Affidea deschis în România în data de 18 iunie 2002. Centrul de Diagnostic Imagistic Arad funcţionează ca un centru medical de top, în deplină conformitate cu toate standardele internaţionale aplicabile. 

Centrul din Arad a fost pionier în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de performanţă pentru toate centrele Affidea ce i-au urmat, în întreaga ţară. Affidea Arad oferă servicii de diagnosticare a pacienţilor din judetele limitrofe, dar si din toata tara, pacienti asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, precum si în regim privat. 

Centrul Affidea ARAD este situat în str. Cornel Radu nr. 1, în imediata apropiere a staţiei de tramvai cu aceeaşi denumire de pe B-dul Nicolae Titulescu. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.