Dr. Alin Pandea

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (1 rating)

982 vizualizari

19 programari

Spitalul Medas , BUCURESTI, Str. Dr. Iacob Felix nr. 83 A, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Alin Pandea
Medicul Dr. Alin Pandea este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Spitalul Medas, BUCURESTI, Str. Dr. Iacob Felix nr. 83 A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 100 lei (programare)
Consultatie ortopedie copii 100 lei (programare)

Informatii clinica
"Pe o piață medicală privată care promovează un business al serviciilor medicale în folosul pacientului, MEDAS își propune să dezvolte o cultură a sănătății în beneficiul omului." Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din București. Și-a început activitatea în anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmată la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale. 

Aflat pe piața serviciilor medicale private de peste 13 ani, MEDAS a cunoscut o permanentă dezvoltare, investițiile realizate în decursul timpului regăsindu-se atât în tehnologie cât și în capitalul uman. În prezent, MEDAS deține 4 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Titan, MEDAS Pitești, 8 laboratoare: 6 în București unul în Giurgiu și altul în Pitești, precum și 5 departamente de radiologie și Imagistică medicală. Centrul Medical MEDAS are peste 200 de cadre medicale ce se perfecționează continuu și formează echipe MEDAS profesioniste. 

Astăzi Centrul Medical MEDAS oferă consultații în peste 30 de specialități medicale și chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistică medicală precum și metode de tratament neinvazive, de ultimă generație. Astfel, prin activitatea noastră ne-am dorit să aducem un suport consistent de specialiști și tehnică de vârf, care asigură calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a populației. 

De aceea Centrul Medical MEDAS a devenit alegerea perfectă pentru cei ce doresc să beneficieze de serviciile medicale oferite în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate într-un ambient modern și dotat la standarde europene. Spitalul Medas situat in zona Pieţei Victoriei oferă pacienţilor prin cele 3 săli de operaţie dotate ultramodern şi prin secţia de anestezie şi terapie intensivă, o gamă largă de intervenţii chirurgicale, punând accentul pe cele din sfera urogenitală. 

Spitalul Medas este un spital dedicat chirurgiei, având in structura sa secţii de: Urologie, Ginecologie, ORL, Ortopedie, Neurochirurgie, Chirurgie Generală și Chirurgie Plastică.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.06.2019
Profesionist!