Dr. Alina Badescu

Dr. Alina Badescu

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★

304 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Alina Badescu

Dr. Alina Badescu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Craiova, promotia 2009, urmând rezidentiatul in sectia  de Gastroenterologie a Spitalului Judetean Craiova pana in 2015. Din 2012 detine diploma de doctor in medicina.

In prezent, este medic specialist gastroenterolog cu competenta in ecografie generala si endocopie digestiva superioara si inferioara diagnostica, avand ca obiectiv perfectionarea permanenta si dezvoltarea manevrelor endoscopice interventionale.

Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 250 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie + ecografie abdomen 300 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 125 lei (programare)
Referat gastroenterologic 150 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Alina Badescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.