Dr. Alina Dominicu

Dr. Alina Dominicu

Medic Specialist, Pediatrie

★★★★★

276 vizualizari

Policlinica Boia ,Timisoara, Giroc, Str.Gospodarilor, Nr.42 (vezi harta)

Despre Dr. Alina Dominicu

Dr. Alina Dominicu este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul Policlinica Boia, Timisoara, Giroc, Str.Gospodarilor, Nr.42 .


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Policlinica Boia

Centrul nostru de pediatrie se adreseaza copiilor de toate varstele, de la nou-nascuti de o zi, pana la tineri de 18 ani. Oferim consultatii de neonatologie, pediatrie, chirurgie si ortopedie pediatrica, cardiologie pediatrica, gastroenterlologie, neuropsihiatrie infantila, ORL, chinetoterapie, nutritie si recuperare pediatrica. 

Este un centru complex de pediatrie unde puteti beneficia de un diagnostic clinic rapid si investigatii complexe: ecografie pediatrica generala, ecografie transfontanelara, ecografie de sold si musculoscheletala, ecografie cardiaca si abdominala. Cabinetele noastre ofera consultatii de ultra specialitate. Medicii angajati sunt cadre universitare si medici practicieni cu experienta in domeniile mentionate. 

Scopul nostru este sa devenim un centru de pediatrie renumit, sperand ca in viitorul apropiat sa reusim sa va punem la dispozitie toate specialitatile pediatrice, astfel incat toti copiii sa creasca mari si sanatosi cu cat mai putine medicamente posibile. Dorim atat sa tratam cat si sa prevenim cele mai frecvente boli cu care se confrunta copiii.

Parerile pacientilor despre Dr. Alina Dominicu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.