Alina Lacraru

Alina Lacraru

Psiholog, Psihologie

★★★★★

2268 vizualizari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1 (vezi harta)

Despre Alina Lacraru

Alina Lacraru este Psiholog, Psihologie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1.

Psih. Alina Lacraru

Psiholog/Psihoterapeut integrativ

 

Specializari:

  • Psihoterapie integrativa pentru tulburari din spectrul clinic (anxietate, depresie, atac de panica, fobii, stres posttraumatic, tulburari de alimentatie, tulburari de somn, tulburari legate de o conditie medicala);
  • Psihoterapie integrativa pentru dependenta de substante, alcool, jocuri de noroc, infertilitate, disfunctii sexuale;
  • Psihoterapie integrativa pentru cuplu si familie;
  • Psihoterapie integrativa pentru copii si adolescenti;
  • Dezvoltare personala pentru adulti, copii, adolescenti, cuplu, familie.

 

Membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa, Federatiei Romane de Psihoterapie.Servicii disponibile
Evaluare dezvoltare personala copii 150 lei (programare)
Psihoterapie adulti 180 lei (programare)
Psihoterapie copii 150 lei (programare)
Psihoterapie cuplu 250 lei (programare)
Psihoterapie familie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa


VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor despre Alina Lacraru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.