Dr. Alina Maria Marin

Dr. Alina Maria Marin

Medic Specialist, Oncologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

5780 vizualizari

Centrul Medical Focus , BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Alina Maria Marin

Dr. Alina Maria Marin este Medic Specialist, Oncologie in cadrul Centrul Medical Focus, BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Focus


Centrul Medical Focus este un prestator de servicii medicale care are o experienta de peste 10 ani in domeniul investigatiilor de laborator si peste 6 ani de servicii medicale de specialitate. Activitatea sa este orientata in patru directii principale: 
• Cabinete medicale de specialitate 
• Spitalizare de zi 
• Bloc operator 
• Laborator clinic. 

Cabinetele medicale de specialitate functioneaza in regim de policlinica, atat in relatie contractuala cu C.N.A.S. cat si in regim privat. Spitalizarea de zi se efectueaza in contract cu C.N.A.S. pentru urmatoarele specialitati: 
• Diabet zaharat si boli de nutritie 
• Oncologie medicala 
• Reumatologie 
• Endocrinologie 
• Boli interne 
• Cardiologie 
• Urologie 

Este, credem noi, foarte important pentru un pacient sa beneficieze intr-o singura zi, de cel putin patru tipuri de servicii: consult clinic, imagistica, precum si investigatii de laborator, consult interdisciplinar (cardiologie, oftalmologie si altele, dupa caz). In plus, compartimentul de oncologie medicala asigura si administrarea de citostatice sub supraveghere clinica si de laborator. Blocul operator dispune de dotari moderne, la nivelul tehnologic actual si este completat de un compartiment ATI. 

Prin statutul sau Centrul Medical Focus poate presta servicii chirurgicale in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru spitalizarea de zi, ceea ce inseamna ca pacientul poate pleca in siguranta la domiciliu in aceeasi zi in care s-a efectuat interventia. Laboratorul clinic are deja o experienta bogata si este recunoscut in domeniu pentru seriozitatea sa si acuratetea serviciilor prestate.

Parerile pacientilor despre Dr. Alina Maria Marin

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Gabriela Bora a acordat 5
★★★★★
08.01.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.10.2023
Incepand de la receptie si apoi in cabinetul doamnei doctor toate persoanele cu care am intrat in contact au dat dovada de profesionalism si empatie. Centrul Medical Focus Ferdinand necesita investitii si mai mult spatiu, dar oamenii care isi desfasoara activitatea acolo "sfintesc locul".

Mihaela Ristea a acordat 5
★★★★★
04.12.2020

MARIN TIRNACOP a acordat 5
★★★★★
18.03.2020
5 stele!