Dr. Alina Maria Marin

Dr. Alina Maria Marin

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
4,28 (7 rating-uri)

1868 vizualizari

Centrul Medical Focus , BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Alina Maria Marin

Dr. Alina Maria Marin este Medic Primar, Oncologie in cadrul Centrul Medical Focus, BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 100 lei (programare)
Control oncologie 60 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Focus

Centrul Medical Focus este un prestator de servicii medicale care are o experienta de peste 10 ani in domeniul investigatiilor de laborator si peste 6 ani de servicii medicale de specialitate. Activitatea sa este orientata in patru directii principale: 
• Cabinete medicale de specialitate 
• Spitalizare de zi 
• Bloc operator 
• Laborator clinic. 

Cabinetele medicale de specialitate functioneaza in regim de policlinica, atat in relatie contractuala cu C.N.A.S. cat si in regim privat. Spitalizarea de zi se efectueaza in contract cu C.N.A.S. pentru urmatoarele specialitati: 
• Diabet zaharat si boli de nutritie 
• Oncologie medicala 
• Reumatologie 
• Endocrinologie 
• Boli interne 
• Cardiologie 
• Urologie 

Este, credem noi, foarte important pentru un pacient sa beneficieze intr-o singura zi, de cel putin patru tipuri de servicii: consult clinic, imagistica, precum si investigatii de laborator, consult interdisciplinar (cardiologie, oftalmologie si altele, dupa caz). In plus, compartimentul de oncologie medicala asigura si administrarea de citostatice sub supraveghere clinica si de laborator. Blocul operator dispune de dotari moderne, la nivelul tehnologic actual si este completat de un compartiment ATI. 

Prin statutul sau Centrul Medical Focus poate presta servicii chirurgicale in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru spitalizarea de zi, ceea ce inseamna ca pacientul poate pleca in siguranta la domiciliu in aceeasi zi in care s-a efectuat interventia. Laboratorul clinic are deja o experienta bogata si este recunoscut in domeniu pentru seriozitatea sa si acuratetea serviciilor prestate.

Parerile pacientilor despre Dr. Alina Maria Marin

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
02.10.2020

Anonim a acordat 2
★★★★★
21.08.2020
Am fost lăsată sa aștept 25 min.peste programarea mea.când mai erau 5 min.si. Și pleca m-a primit,m-a pus sa fac copii după analize.N-am discutat cu ea ce medicație ia mama.am cerut pentru ea morfina.Mi-a dat rețetă plasturi 25 mg dar fără sa discuitam ce situații pot apare la interactiuni cu medicația curenta.au apărut probleme deja.....Sper ca la viitoarea programare sa mă primească la ora fixata și sa discute situațiile ce au apărut și puteau fi evitate

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.08.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.12.2019

Marin Tirnacop a acordat 5
★★★★★
20.03.2020

Anonim a acordat 4
★★★★★
02.09.2020

Ana Sarbescu a acordat 5
★★★★★
27.07.2020
Amabilitate si profesionalism