Dr. Alina-Mihaela Busan

Dr. Alina-Mihaela Busan

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1539 vizualizari

MedicZone , BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Alina-Mihaela Busan

Dr. Alina-Mihaela Busan este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul MedicZone, BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5.
Dna. Dr. Alina Mihaela Busan este medic specialist obstretrică-ginecologie.

Doamna doctor are o vastă experientă în :

-monitorizarea sarcinilor cu risc crescut
-patologie ginecologică
-infertilitate

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 150 lei (programare)
Consultatie obstetricala 150 lei (programare)
Consultatie online Ginecologie 150 lei (programare)

Informatii clinica: MedicZone

Clinica MedicZone este situata intr-o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Palatului Cotroceni, care isi intampina pacientii cu o atmosfera calda si primitoare, prin intermediul unor spatii generoase.
Regasiti o clinica multidisciplinara in cadrul careia isi desfasoara activitatea, medici, cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international.
Serviciile medicale efectuate in cadrul clinicii MedicZone acopera un grad ridicat de complexitate in patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, ginecologice, tiroidei, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, ale cailor respiratorii etc.
Misiunea noastra este de efectua servicii medicale specializate si preventive, adaptate nevoilor fiecarui pacient, practicand medicina bazata pe dovezi stiintifice, prin atragerea si motivarea celor mai buni specialisti, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
Viziunea noastra este sa devenim un centru medical de referinta care sa actioneze in zona preventiva, garant al calitatii actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacientilor, partenerilor si investitorilor sai.
Valorile si principiile noastre organizationale in care credem, pe care le respectam si le sustinem, atat intern, cat si in mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!” „Accesibilitate la serviciile medicale!” „Respect pentru pacient și drepturile sale!” „Siguranta actului medical!” „Un mediu de lucru sigur pentru angajati!” „Profesionalism, Cooperare, Competitivitate, Suport si Eficienta!”

Parerile pacientilor despre Dr. Alina-Mihaela Busan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.