Dr. Alina Mihaela Stuparu

Dr. Alina Mihaela Stuparu

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(17 rating-uri)

8126 vizualizari

MedicalES , BUCURESTI, Splaiul Independentei 291-293, sector 6, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Alina Mihaela Stuparu

Dr. Alina Mihaela Stuparu este Medic Primar, Neurologie in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Splaiul Independentei 291-293, sector 6, Bucuresti.


Servicii disponibile

Informatii clinica: MedicalES


In Clinica MedicalES Riverside 1 punem la dispozitia pacientilor pentru realizarea investigatiilor de imagistica medicala doua aparate RMN General Electric de ultima generatie, 2020. In plus am creat un ambient special pentru pacienti, pentru un confort deosebit, asa cum i-am obisnuit deja pe toti pacientii nostri.
 
CLINICA RIVERSIDE este situata in Splaiul Independentei nr. 291-293, Cladirea Riverside Tower, Sector 6, unde punem la dispozitia pacientilor doua aparate RMN General Electric de ultima generatie pentru efectuarea investigatiilor de rezonanta magnetica la cel mai inalt nivel tehnologic. 

Omogenitatea magnetului si tehnologiile avansate de care dispune sistemul SIGNA Explorer, produs de compania General Electric, ofera siguranta unui examen rapid, cu o informatie clinica de cea mai bună calitate și asigură confortul total al pacientului. Emisia redusă de zgomot în timpul funcționării și echiparea cu sistemul de relaxare pentru pacient diminuează considerabil disconfortul creat de clasicele sisteme de rezonanță magnetică. In ce priveste coloana vertebrala posibilitatea de scanare a unei zone extinse si tehnicile de corectie a miscarii permit achizitia unor imagini clare, rezistente la artefactele cauzate de miscarea pacientului si de fluxul de lichid cerebrospinal.

Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gatul si coloana, unde tehnicile clasice de scanare esueaza din cauza campurilor magnetice neomogene. Cu ajutorul tehnologiei neinvazive CARTIGRAM, echipamentul poate evalua matricea de cartilagiu extracelular. Echipamentul permite obtinerea de imagini clare in studiile musculoscheletale chiar si in cazul miscarii pacientului. De asemenea, cu ajutorul software-ului avansat MAVRIC SL se obtin imagini de inalta calitate la scanarea de tesuturi moi sau tesuturi osoase, chiar si in vecinatatea unor implanturi compatibile cu sistemul de rezonanta magnetica.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanta magnetica, SIGNA Creator ofera o calitate exceptionala a imaginilor si asigura obtinerea de informatii clinice detaliate, folosind software-uri avansate precum cel pentru corectarea artefactelor de miscare.
Vinno E10  este ecograful care cuprinde perfect instrumentele si mecanismele unei modalitati rapide si eficiente de diagnosticare ultrasonografica. Tehnologia de baza a ecografului Vinno E10, platforma cu modulare RF,  inovatie a firmei Vinno – VISION IN INNOVATION – sta la baza calitatii  superioare  a imaginii, procesarea semnalului fiind de o acuratete remarcabila.

Platforma VinnoCloud prin functiile Artificial Intelligence de diagnostic automat ajuta specialistul sa ia decizia rapid si sigur. Vinno E10 este un ecograf la care performanta, configuratia flexibila si designul compact, vin sa intampine o varietate larga de cerinte clinice si asigura un diagnostic de incredere.


Parerile pacientilor despre Dr. Alina Mihaela Stuparu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Valentina Spinu a acordat 5
★★★★★
26.06.2024
Foarte bine! Multumesc mult pentru serviciile acordate!

Gabriela Otobicu a acordat 5
★★★★★
03.04.2024
Un medic deosebit, profesiinist. Multumiri!

Nicoleta Gheorghinete a acordat 5
★★★★★
13.03.2024
Totul la superlativ. Felicitări!

Sorina Stoican a acordat 5
★★★★★
19.10.2023
Alina Stuparu=un doctor minunat!!! Recomand cu încredere!!!

Nicolae Anca a acordat 5
★★★★★
30.08.2023
Foarte mulțumită! Ești ascultat, tratat cu atenție..și interes pt problemele..tale! Recomand..cu mare drag! Vă mulțumesc.. mult! În sfârșit..am găsit un medic.. căruia.. îi pasă!

Mirela Moldoveanu a acordat 5
★★★★★
30.08.2023
Consultatia a decurs foarte bine. Programarea s-a respectat iar doamna dr. Alina Stuparu neurolog este profesionista si deschisa, ofera explicatiile necesare pentru a putea ajuta cu un tratament potrivit. Recomand 100%!

Maria Groapă a acordat 5
★★★★★
25.01.2023
Doamna doctor e minunată. Dacă toți doctorii ar fi ca dânsa, ne-ar fi drag să mergem la ei. Nota 10.

Ciubotariu Ana a acordat 5
★★★★★
19.10.2022
Un medic foarte bun si atent cu pacientul. Clinica este exceptionala.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.10.2022

. Georgeta Udrescu a acordat 5
★★★★★
05.10.2022
10 cu felicitari !

Alexandra Lavric a acordat 5
★★★★★
21.09.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.06.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.06.2022
Am fost foarte impresionat de rabdarea si profesionalismul de care ati dat dovada . Va multumim !

Mihai Pastrav a acordat 5
★★★★★
15.06.2022
Medic comunicativ, preocupat de simptomele pacientului, atent la detalii. Caz în curs de evaluare și tratament.

mihai anton a acordat 5
★★★★★
10.02.2021
Personal sunt foarte multumit de modul in care a decurs consultatia! Un medic cum rar gasesti! Multumesc doamna doctor!!!

Maria Radan a acordat 5
★★★★★
09.12.2020
O doamna Doctor foarte amabila , explica foarte frumos si acorda atentie extraordinara pacientului. Profesionalism desavarsit! Recomand!

Silviu gabriel Mihai a acordat 5
★★★★★
04.11.2020
Nota 10