Dr. Alina Pilici

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

319 vizualizari

0 programari

Affidea Romania , Constanta, Bd. Tomis nr. 141A(vezi harta)
Despre Dr. Alina Pilici
Medicul Dr. Alina Pilici este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Affidea Romania, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A. Medicul Alina Pilici este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie diabet 200 lei (programare)
Consultatie nutritie 100 lei (programare)
Control (in termen de 30 zile) 70 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.