Dr. Alina Simion

Dr. Alina Simion

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

3443 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Alina Simion

Dr. Alina Simion este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Simion Alina Medic specialist Cardiologie, competenta ecocardiografie generala Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii ?i ale vaselor de sânge. Echipa medicala ofera serviciile competente de asistenta cardiovasculara, preventie si tratament al factorilor de risc cardiovasculari. Medicii cardiologi de la Lotus-Med se ocupa cu grija de evaluarile clinice si paraclinice ale pacietilor, de interpretarea analizelor, diagnosticare, monitorizarea pacientilor. Pentru cre?terea acurate?ei diagnosticelor ?i evaluarea stadiului de boală, consultul cardiologic este completat cu explorari functionale cardiace – electrocardiograma (EKG), monitorizarea zilnică a activită?ii cardiace cu ajutorul holterului EKG, monitorizare ambulatorie a tensinii arteriale (TA) cu ajutorul holterului de determinare a acesteia, oscilometrie ?i explorări paraclinice specifice ( analize de laborator, Ecocardiografie Doppler)

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 130 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 360 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 200 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Alina Simion

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.09.2019

Vasile Oana a acordat 5
★★★★★
16.10.2019

Vasile Oana a acordat 5
★★★★★
08.01.2020
Excelent ca de fiecare data...