Dr. Alina Suta

Dr. Alina Suta

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

16001 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Alina Suta

Dr. Alina Suta este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Alina Suta este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Alina Suta

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Mihaela Marcu a acordat 5
★★★★★
12.05.2023
Sunt mulțumită de serviciile oferite

Mihai Madalin a acordat 5
★★★★★
10.12.2021
Un medic profesionist ,recomand.

Florian Balasa a acordat 5
★★★★★
02.10.2021
Un medic de excepție! Recomand!

Alexandru Serban a acordat 5
★★★★★
07.05.2021
Dna doctor este un bun profesionist, atent la nevoile pacientului și explica pe înțelesul tuturor.

Vesna Fuiorea a acordat 5
★★★★★
09.03.2021

Adela Gîdileanu a acordat 5
★★★★★
21.09.2020
Doamna doctor nu a venit la programare. Mi s-a spus ca nu a fost anuntata desi pe mine m-a sunat cineva de la Sanador pentru confirmarea orei. Asistenta de la intrare m-a reprogramat vineri. Va rog sa retineti ca locuiesc in Buzău.