Dr. Alina Veduta

Dr. Alina Veduta

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

3345 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Alina Veduta

Dr. Alina Veduta este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Alina Veduta este medic primar in obstetrica-ginecologie si doctor in stiinte medicale. A petrecut doi ani in Londra la King’s College unde a efectuat supraspecializari in medicina materno-fetala si in ecocardiografia fetala. Dr. Alina Veduta are o experienta de peste 15 ani, iar principalele competente sunt in ecografie obstetricala si ginecologica si in medicina materno-fetala.

Supraspecializare
Medicina materno-fetala, medicina fetala (King’s College si FMF, Londra)
Ecocardiografie fetala 

Competente
Ecografie ginecologica si obstetricala
Medicina materno-fetala


Servicii disponibile

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Dr. Alina Veduta

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Ecografie disponibile in acelasi judet: