Dr. Alireza Abedini

Dr. Alireza Abedini

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

4070 vizualizari

Hymarco Clinique ,Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Nr.11A (vezi harta)

Despre Dr. Alireza Abedini

Dr. Alireza Abedini este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Hymarco Clinique, Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Nr.11A.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 170 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 400 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 250 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca 286 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 285 lei (programare)
Monitorizare holter TA 285 lei (programare)
Test de efort 285 lei (programare)

Informatii clinica: Hymarco Clinique


Fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi dambovitenilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale oferite locuitorilor judetului Dambovita, am incercat si am reusit sa intrepatrundem experinta unor specialisti bucuresteni si targovisteni in folosul sanatatii. Situata intr-un loc foarte accesibil, in spatele primariei targoviste, deasupra farmaciei NON STOP, Hyperici Farm (acesta fiind unul din avantajele clinicii), clinica este dotata cu toate cerintele si are toate standardele marilor clinici din centrele universitare. Vizitand-o, prima impresie pe care o lasa este aceea a unei clinici de lux. Incepand cu programul de receptie utilizat in toate spitalele si clinicile moderne si terminand cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 aplicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice in sistemele 2D, 3D si 4D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei experize on-line.

Parerile pacientilor despre Dr. Alireza Abedini

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.