Dr. Alzawahra Hamza

Dr. Alzawahra Hamza

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★

575 vizualizari

Primed , BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Alzawahra Hamza

Dr. Alzawahra Hamza este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Primed, BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 250 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 150 lei (programare)
Referat ortopedie 120 lei (programare)

Informatii clinica: Primed


Pentru noi cei de la PriMed sănătatea ta contează. De aceea avem tehnologii noi, echipamente performante, asistență medicală specializată și nu în ultimul rând o echipă de încredere.

Încă de la înființare ne-am propus să oferim unui public larg posibilitatea de a accesa servicii medicale de calitate superioară celor oferite de Stat, la costuri 0 pentru pacient sau la prețuri accesibile nivelului mediu de venit din România

Atunci când ne alegi, fii sigur că vei beneficia de investigații complete, profesioniste și la cele mai înalte standarde.

Suntem în pas cu tehnologia, astfel că folosim cea mai nouă și performantă aparatură pentru realizarea analizelor, investigațiilor și tratamentelor medicale.

Totodată, ne adaptăm rapid momentului, de anul acesta oferind și consultații ONLINE, atât de necesare și importante în contextul panedmiei Covid-19

Clinica PRIMED îți oferă consultații, investigații, ecografii, analize de laborator, dermatocosmetică.

Pacientul este prioritatea noastră numărul 1, așadar punem mare accent pe comunicarea atentă și permanentă cu acesta, pe obținerea feedback-ului și răspunsul imediat.

Clinica noastră este localizată pe Bulevardul Dinicu Golescu nr.10, București.


Parerile pacientilor despre Dr. Alzawahra Hamza

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.