Dr. Amedeo Grigorean

Dr. Amedeo Grigorean

Medic Specialist, Alta specialitate

★★★★★

459 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Amedeo Grigorean

Dr. Amedeo Grigorean este Medic Specialist, Alta specialitate in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie nutritie 330 lei (programare)
Control nutritie(dupa consult) 135 lei (programare)

Informatii clinica: Memorial Hospital


Memorial, este un centru de referință în întreaga lume în domenii precum transplantul de organe, oncologie, transplantul de măduvă osoasă, neurochirurgie, chirurgie oncologică, cardiologie, ortopedie și traumatologie și FIV.

Spitalul Memorial din incinta Enayati Medical City își propune să satisfacă toate nevoie pacienților sub un singur acoperiș. Cu dotări de ultimă generație, infrastructură modernă și personal medical experimentat, acesta oferă servicii medicale de specialitate, în special în sfera oncologică. Spitalul are o capacitate de 106 paturi, 6 săli de operație, 12 unități de terapie intensivă, 12 săli de chimioterapie și 2 unități de procesare endoscopică și se distinge prin aparatura tehnologică avansată (unități performante de imagistică, tehnologie de chirurgie robotică da Vinci Xi, angiografia, 3 Tesla MR, tomografie computerizată, raze X și mamografie).

Parerile pacientilor despre Dr. Amedeo Grigorean

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.