Dr. Ana - Maria Visinescu

Dr. Ana - Maria Visinescu

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5,00 (17 rating-uri)

4018 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ana - Maria Visinescu

Dr. Ana - Maria Visinescu este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Visinescu Ana Maria Medic specialist dermato-venerologie; competenta estetica medicala/Laser; competente apifitoterapie Clinica Lotus-Med vine in sprijinul celor dornici ca sanatatea si frumusetea pielii sa fie permananet imbunatatite, pielea este o componenta importanta a interactiunii cu cei din jur, dar si a stimei de sine. Nu exista un procedeu unic de reintinerire ci mai degraba o asociere de metode si proceduri/tehnici , fiecare actionand tintit pe un anumit aspect al fenomenului de imbatranire cutanata. Clinica Lotus-Med reuneste in acelasi centru medici specialisti in dermatologie si medicina estetica ce iti ofera solutii adecvate pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice. Este un cadru unic, intr-o ambianta placuta, calda si relaxanta, unde puteti descoperi solutii profesioniste la problemele dermatologice dar, in acelasi timp puteti beneficia de cele mai noi proceduri estetice, sfat si tratament dermato-cosmetic personalizat cu echipamente medicale de top. Va puteti redescoperi frumusetea dupa ce stresul, soarele, oboseala, alimentatia sau trecerea anilor si-au pus amprenta pe chipul dumneavoastra. Indiferent de sex sau varsta puteti uita de complexele care v-au urmarit pana acum ( acnee, pete pigmentare, cicatrici, santuri sau riduri)!<> Pacientii Lotus-Med pot beneficia de serviciile specialistilor in dermatologie: - Tratamente cu botox(tratamentul hiperhirozei si corectie riduri) Tratamente de umplere (revolumizare) fillere cu acid hialuronic ; augmentare buze,volumizare pometi, santuri; Microliftingul cu fire resorbabile (barbie dubla, lifting, ceracane) - Rejuvenare prin mezoterapie faciala, zona gatului, decolteu, maini ( complexe de viatmine si ac. Hyaluronic); mezoterapie virtuala sau injectabila. - Tratament de fotointinerire faciala cu SPL( fotoregenerare: cuperoza, cicatrici, riduri, acnee, melasma) Terapia Vampir (PRP): revitalizarea pielii - Peelinguri chimice (combinatii de acizi), peeling-uri superficiale si medii pentru tenul acneic,cu melasma (pete brune), cicatrici post acnee, riduri fine. - Epilare definitiva cu Spl (lumina pulsata) Tratamente luminozitate: Microdermabraziune cu diamante sau OxyGeneo; - Mezoterapie pentru lipoliza: injectarea substantelor lipolitice tintit in tesutul adipos, localizat in zone nedorite; - Tratamente remodelare corporala: Maximus by Pollogen - Impachetari cu alge

Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 200 lei (programare)
Control dermatologie 160 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 60 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Ana - Maria Visinescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.11.2021

Raluca Toma a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Foarte multumita!Felicitari doamnei doctor!

Olimpia Paun a acordat 5
★★★★★
22.02.2021
Evaluare de 5 stele cu felicitări

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.04.2022
A fost ok

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.02.2022

Raluca Ghita a acordat 5
★★★★★
06.12.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.05.2022
A decurs normal consultația.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.09.2020
Foarte bine! Ora programată a fost respectata! Medicul corect, precis, cu respect și la obiect!

hora?iu ?chiopu a acordat 5
★★★★★
01.03.2022
5. Doamna doctor a fost foarte draguta. Consultatie profi, la obiect, rezolvare prompta. Multumesc.

Alexandra Barbulescu a acordat 5
★★★★★
17.03.2021
Excelent. M-am simțit în siguranță, că îmi sunt ascultate nevoile, și tratată cu empatie.

Florin Serban a acordat 5
★★★★★
27.04.2022
Foarte mulțumit! Aștept rezultatele și revenim...

. Oana Cristina Dragnoiu-Tabarca a acordat 5
★★★★★
25.08.2021

Cristian Neagu a acordat 5
★★★★★
20.07.2020

ion marogel a acordat 5
★★★★★
17.05.2022
Foarte bine.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.06.2021
Nota 10

Gabriela Tripas a acordat 5
★★★★★
07.05.2021
Totul a decurs foarte bine. Nota 5

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.09.2021
5