Dr. Ana Barbu

Dr. Ana Barbu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
4,60 (5 rating-uri)

5366 vizualizari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ana Barbu

Dr. Ana Barbu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 120 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 219 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 150 lei (programare)
Control cardiologie 45 lei (programare)
Ecografie cardiaca 130 lei (programare)
Pachet Cardiologie (Consultatie + EKG + ecocardiografie + analize) 249 lei (programare)

Informatii clinica: Policlinica Sala Palatului

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor despre Dr. Ana Barbu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
19.06.2019
Sunt multumita de felul cum a decurs consultatia. Evaluare 5 stele.

dan dumitriu a acordat 5
★★★★★
21.01.2020
Excelent!

Ana Spiridon a acordat 5
★★★★★
03.12.2019
In urma consultatiei am fost foarte multumita ptr recomandarile facute si voi reveni cu mare incredere ori de cate ori voi avea nevoie. Cu multumiri d-nei dr Ana Barbu

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.12.2019
Profesionalism.

Anonim a acordat 4
★★★★★
09.02.2020