Dr. Ana Cercel

Dr. Ana Cercel

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1728 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ana Cercel

Dr. Ana Cercel este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie copii (pedodontie) 100 lei (programare)
Consultatie stomatolgie 100 lei (programare)
Pachet Stomatologic complet 250 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului

Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Ana Cercel

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ana Nancu a acordat 5
★★★★★
21.06.2019

popescu bogdan alexandru . a acordat 5
★★★★★
13.12.2019
E un doctor cu mana usoara cu mare grija pentru pacient. A fost un tratament de lunga durata dar foarte eficient si neduretos.