Dr. Ana Manoliu

Dr. Ana Manoliu

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1110 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Ana Manoliu

Dr. Ana Manoliu este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Primar Dermato-Venerologie Profesor departament Dermatologie si Boli infectioase Universitatea Medicala Athenaeum Bucuresti Supraspecializare Laser Chirurgical in dermatologie Cariera profesionala:la Spitalul de Dermatologie si Boli venerice Bucuresti , Spitalul Clinic Vitan , Spitalul Clinic Titan , Spitalul de Dermatologie “ Scarlat Longhin “

Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 170 lei (programare)
Control dermatologie 100 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 35 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass

Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Ana Manoliu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.