Dr. Ana Maria Chiscop

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

304 vizualizari

14 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234(vezi harta)

Despre Dr. Ana Maria Chiscop

Medicul Dr. Ana Maria Chiscop este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234. Medicul Ana Maria Chiscop este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna

Servicii disponibile

Consultatie ginecologica 180 lei lei (programare)
Consultatie infertilitate 200 lei lei (programare)
Consultatie obstetricala 180 lei lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 120 lei lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 90 lei lei (programare)
Ecografie pelvina 170 lei lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T1 280 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T2 390 lei lei (programare)
Ecografie sarcina T3 390 lei lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei lei (programare)
Extractie sterilet 150 lei lei (programare)
Sarcina incipienta T1 240 lei lei (programare)

Informatii clinica

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.