Dr. Ana Maria Craioveanu

Dr. Ana Maria Craioveanu

Medic Primar, Alta specialitate

★★★★★
(0 rating-uri)

2066 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ana Maria Craioveanu

Dr. Ana Maria Craioveanu este Medic Primar, Alta specialitate in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 350 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 225 lei (programare)
Ecografie aparat urinar 190 lei (programare)
Ecografie Doppler artere bilateral 265 lei (programare)
Ecografie Doppler venos bilateral 265 lei (programare)
Ecografie Doppler venos unilateral 210 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 285 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 210 lei (programare)
Ecografie parti moi 230 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 475 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 370 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 (Morfologie fetala) 525 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 (Morfologie fetala) 525 lei (programare)
Ecografie testiculara 210 lei (programare)
Ecografie tiroida 180 lei (programare)
Ecografie transvaginala 295 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Ana Maria Craioveanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.