Dr. Ana Maria Ifrim-Predoi

Dr. Ana Maria Ifrim-Predoi

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★

795 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Ana Maria Ifrim-Predoi

Dr. Ana Maria Ifrim-Predoi este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj. Absolvind Facultatea de Medicina promotia 2010, am inceput rezidentiatul pe Chirurgie generala la Spitalul Clinic C.F. Craiova, sub atenta indrumare a domnului profesor universitar doctor Dan-Gabriel Mogos, urmandu-i indeaproape sfaturile, indicatiile si gesturile chirurgicale. Pentru o perioada de 6 luni am avut posibilitatea de a-mi desfasura activitatea intr-un Centru de Excelenta in Chirurgia Laparoscopica din Bucuresti sub coordonarea domnului profesor doctor Catalin Copaescu. Doctoranda in Chirurgie generala, am sustinut si promovat examenul de specialitate sesiunea octombrie 2016.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 200 lei (programare)
Consultatie proctologie 200 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 100 lei (programare)
Control proctologie(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Ana Maria Ifrim-Predoi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.