Dr. Ana Miu-Ion

Dr. Ana Miu-Ion

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

174 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Stockholm 5, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ana Miu-Ion

Dr. Ana Miu-Ion este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Stockholm 5, Sector 1.

Ana este medic specialist psihiatru, cu experienta clinica si practica medicala in patologia psihiatrica a adultului de peste 6 ani in cadrul Spitalui Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" si in practica privata. A absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si, incepand cu anul 2019, urmeaza o formare in Somatic Experiencing in cadrul Asociatiei Pasi Catre Tine. 

 

Acreditari si Afilieri:

Membru al Colegiului Medicilor din Romania

 

Educatie:

Formare in curs in Somatic Experiencing  - SE Trauma Insititute in colaborare cu Asociatia Pasi Catre Tine (2019-prezent)

Curs de Formare in Boala Huntington - European Huntington Association - 2019

Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia", medic rezident psihiatru (august 2012-iulie 2016)

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, medic rezident oftalmologie (februarie 2012-iunie 2012)

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Facultatea de Medicina Generala - 2005-2011

Long Island City High School - 2000-2004

 

Experienta Profesionala:

Medic specialist psihiatru in practica privata

Medic Rezident Psihiatru - Spitalul Cl. de Psihiatrie "Prof Dr. Al. Obregia"

 

Abilitati si competente:

Psihiatria generala a adultului

Consilierea pacientului si a familieiServicii disponibile
Consultatie psihiatrie 200 lei (programare)
Control psihiatrie 150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima

"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Dr. Ana Miu-Ion

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.