Dr. Ana Sultan

Dr. Ana Sultan

Medic Dentist, Stomatologie

★★★★★

1207 vizualizari

Life Dental Spa , BUCURESTI, Piata Victoriei, Str. Frumoasa nr. 42A, Sector1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Ana Sultan

Dr. Ana Sultan este Medic Dentist, Stomatologie in cadrul Life Dental Spa, BUCURESTI, Piata Victoriei, Str. Frumoasa nr. 42A, Sector1, Bucuresti.
Medic dentist generalist

A absolvit UMF Carol Davila in 2012. In practica de aproape 10 ani am pus accent nu numai pe dezvoltarea profesionala,dar si pe importanta relatiei medic-pacient: ”In primul rand oamenii care vin la noi si apoi o problema dentara”.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Life Dental Spa


Life Dental Spa este un concept complet nou, care are ca principiu fundamental punerea pacientului pe primul loc. Astfel, în clinica stomatologică, pacienții beneficiază de un tratament complet, alături de îndrumare și de sfaturi personalizate oferite de echipa de dentiști din București. Stomatologia holistică este la baza întregului concept Life Dental Spa, fiecare medic dentist având foarte mare grijă să respecte principiile holistice în cadrul tratamentelor realizate în clinica din București si nu numai: Cabinetele stomatologice Life Dental Spa sunt echipate cu tehnologie laser – laserul este un instrument inovator, minim invaziv și complet biocompatibil: pacienții se pot bucura de tratamente fără ace, fără freze și fără durere, realizate de specialiștii în stomatologie. Pacienții au parte de o experiență de cinci stele în clinica stomatologică Life Dental Spa: materialele utilizate de către medicul dentist sunt biocompatibile, lipsite de aditivi și coloranți artificiali. În clinicile din București, pacientul este pus pe primul loc, astfel încat LifeDentiștii oferă sfaturi personalizate, în scopul de a elimina cauzele care au dus la îmbolnăvire, astfel încât recidiva bolii să fie redusa la minimum. Holisticul înseamnă că întregul nu este redus la părțile lui componente, așa cum nici pacientul nu este tratat doar la nivelul cavității orale. Interesul specialiștilor Life Dental Spa este acela ca pacientul să își redobândească sănătatea orală și calitatea vieții, cu scopul de a menține un status oral corespunzător pentru un timp îndelungat! Alege Life Dental Spa București și beneficiază de tratamente stomatologice ultramoderne, realizate cu ajutorul laserului dentar!

Parerile pacientilor despre Dr. Ana Sultan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.