Analize Laborator

Analize Laborator

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1067 vizualizari

22 programari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Analize Laborator
Medicul Analize Laborator este Analize Laborator in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Analize de secretii vaginale Pretul se confirma la receptie (programare)
Analize de urina Pretul se confirma la receptie (programare)
Coprocultura/Coproparazitologic Pretul se confirma la receptie (programare)
Exudat faringian Pretul se confirma la receptie (programare)
Pachet Analize Oncologie Barbati 129 lei (programare)
Pachet Analize Oncologie Femei 138 lei (programare)
Pachet analize: Boli Hepatice 89 lei (programare)
Pachet analize: diabet zaharat 109 lei (programare)

Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Ioana Sanda Stoica a acordat 5
★★★★★
10.09.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.10.2019
Totul a decurs la superlativ. De cånd am intrat până la serviciile medicale. Recomand cu mare încredere această Policlinică.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.10.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.09.2019
Excelent!