Analize de laborator Drive-Thru

Analize de laborator Drive-Thru

Asistent medical, Analize de laborator

★★★★★

353 vizualizari

Technomed Group Drive Thru ,Arad, Aurel Vlaicu 300 (vezi harta)

Despre Analize de laborator Drive-Thru

Analize de laborator Drive-Thru este Asistent medical, Analize de laborator in cadrul Technomed Group Drive Thru, Arad, Aurel Vlaicu 300.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Technomed Group Drive Thru


In anul 2005 se infiinteaza firma TechnoMed Group, societate cu capital privat, activand pe piata servicilor de medicina muncii. In 2011 activitatea noastra s-a diversificat odata cu deschiderea laboratorul de analize medicale. Conducerea laboratorului si-a propus si a reusit de la inceput asigurarea unui spatiu conform cu normele legale in vigoare si o dotare cu aparatura la standarde europene. Incepand cu anul 2013, Technomed Group se afla in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate, permitând clientilor sa se bucure de facilitatile statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. Laboratorul functioneaza conform standardului de calitate SR EN ISO/CEI 15189/2013 – certificat de acreditare nr.LM 816/2013.

Parerile pacientilor despre Analize de laborator Drive-Thru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Analize Laborator disponibile in acelasi judet: