Dr. Analize de Laborator-Pediatrie

Asistent medical, Analize de laborator

★★★★★
(0 rating-uri)

33 vizualizari

0 programari

Clinica Pediatrica Anastasia , Piatra Neamt, Str. Ozana, Nr.31(vezi harta)

Despre Dr. Analize de Laborator-Pediatrie

Medicul Dr. Analize de Laborator-Pediatrie este Asistent medical, Analize de laborator in cadrul Clinica Pediatrica Anastasia, Piatra Neamt, Str. Ozana, Nr.31. Medicul Analize de Laborator-Pediatrie este Asistent medical, Analize de laborator in cadrul Clinica Pediatrica Anastasia

Servicii disponibile

Analize de sange Pretul se confirma la receptie lei (programare)
Analize de secretii vaginale Pretul se confirma la receptie lei (programare)
Analize de urina Pretul se confirma la receptie lei (programare)
Exudat faringian Pretul se confirma la receptie lei (programare)
Exudat nazal Pretul se confirma la receptie lei (programare)

Informatii clinica

„Sufletul se vindeca atunci cand esti in preajma copiilor” De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea. Dupa multa munca iata ca a venit si ziua in care ii asteptam cu bucurie pe cei mici in locul unde medicina se practica pe tarame de basm, unde medicii si asistentii sunt pregatiti sa trateze lacrimi pentru a primi zambete.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.