Dr. Anamaria Andreia Ulmeanu

Dr. Anamaria Andreia Ulmeanu

Medic Specialist, ORL

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

2218 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Anamaria Andreia Ulmeanu

Dr. Anamaria Andreia Ulmeanu este Medic Specialist, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 250 lei (programare)
Control ORL 140 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Anamaria Andreia Ulmeanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Vladimir Deliu a acordat 5
★★★★★
22.08.2020

Nistor Catalina a acordat 5
★★★★★
26.01.2021
10

Rashida Shabbir a acordat 5
★★★★★
23.10.2020

Tudor Ion a acordat 5
★★★★★
10.09.2021
Consultul a mers foarte bine. Sugerez o procedura mai eficientă pentru relația cu asiguratorul. Înțeleg nevoie de a recupera costurile pe servicii care nu sunt acoperite dar nu este normal sa fim nevoiți sa așteptăm o decizie după consult. Poate găsiți o soluție mai eficienta. Multumesc!