Dr. Anca Alexandru

Dr. Anca Alexandru

Conferentiar Universitar, Ginecologie

★★★★★
5.00(1 rating)

3494 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Anca Alexandru

Dr. Anca Alexandru este Conferentiar Universitar, Ginecologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este in prezent Sef de Sectie si Seful Clinicii Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti – Clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti din anul 1999, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Coordonatorul Departamentului Stiintific de Medicina Materna si Fetala cu Risc Inalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dar si doctor in stiinte medicale. Ceea ce il recomanda pe Dr. Alexandru Anca este profesionalismul cu care lucreaza si supraspecializarea sa pe diagnostic, fiind un foarte bun diagnostician si investigator in probleme medicale din zona de ginecologie. Un diagnostic corect duce la un tratament corect si eficienta de timp. Din pasiunea pentru domeniul de activitate ales si din dorinta de a transmite cunostintele acumulate de-a lungul celor 34 de ani de experienta, dr. Anca sustine cursuri si lucrari practice studentilor din cadrul universitatii de medicina la care este Conferentiar si cursuri postuniversitare pentru obtinerea de atestate si competente precum colposcopia, laparoscopia, histeroscopia. De asemenea, se afla in comisii de specialitate, comisii pentru ocupare de posturi si comisii pentru doctorat, fiind in trecut Sef de Lucrari al Catedrei de Obstetrica-Ginecologie din cadrul UMF „Carol Davila” din Bucuresti.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Enayati Medical City


Fondată în 2011, Concierge Medical este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. 

Clinica Concierge Medical a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale.

Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Anca Alexandru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Adriana Teodora Tănase a acordat 5
★★★★★
12.06.2023
Un doctor extrem de bun! Nu pleci din cabinet fără să înțelegi problema pe care o ai! Un om dedicat muncii sale!


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: