Anca Blot

Anca Blot

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

400 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Anca Blot

Anca Blot este Psiholog, Psihologie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Sunt psihoterapeut format in hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana si psiholog clinician in supervizare, ambele specializari atestate de Colegiul Psihologilor. Sunt membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, relaxare si terapie Ericksoniana si al Colegiului Psihologilor din Romania.
Ideea centrala in terapia ericksoniana este aceea ca omul are toate resursele necesare pentru a duce o viata implinita si pentru a-si rezolva problemele. Uneori se intampla, insa, in diferite situatii stresante, ca el sa piarda accesul la aceste resurse interioare. Psihoterapia te poate ajuta sa le accesezi din nou si sa traiesti in mod autentic. Hipnoza este un instrument prin intermediul caruia pot fi aduse la suprafata comori nebanuite ale propriului suflet, de care nu erai constient. Printre problemele care pot fi abordate cu acest tip de terapie sunt: starile de anxietate, atacurile de panica, depresia, tulburarile de somn, de alimentatie, cele sexuale, comportamentele adictive, dificultatile in relationarea cu ceilalti, managementul stresului.
In ceea ce priveste procesul de evaluare clinica, pentru mine acesta nu are doar un scop de diagnostic, ci este si un prilej de consiliere si interventie terapeutica.

Servicii disponibile
Consultatie psihologie 180 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Anca Blot

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.