Dr. Anca Stanciu

Dr. Anca Stanciu

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★

1581 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Anca Stanciu

Dr. Anca Stanciu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic specialist dermatologie, absolventă a Facultătii de Medicină si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi promotia 2009. Rezidentiat la Pedopsychiatric Center, Fribourg, Elvetia în perioada 2009-2010 si la Clinica Dermatologie 2, Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti în perioada 2011- 2016.
Dr. Anca Stanciu are 10 ani de experientă profesională si are competente medicale în Microchirurgie MOHS si chirurgie dermatologică, injectare fillere si toxină botulinică, IPL, lasere, peeling, DermaPen, microdermabraziune, Dermatoscopie, PhotoFinder si în studii clinice. Dr. Stanciu este membră a Societătii Române de Dermatologie si a Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie din 2011.
”Dermatologia a fost pasiunea mea încă din facultate. Pentru a fi un medic bun însă, pe lângă pasiune, e nevoie muncă multă, seriozitate, implicare si devotament. Reteta e finală doar atunci când pun suflet, empatizez cu pacientul si încerc să găsesc cea mai bună solutie pentru suferinta lui. Să fac parte dintr-o echipă competentă, într-un centru medical de top, mă ajută si mă motivează în fiecare zi ”.

Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 185 lei (programare)
Consultatie dermato-oncologie 185 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 95 lei (programare)

Informatii clinica: Dr Leventer Centre


Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Anca Stanciu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.