Dr. Andra Maria Voicu

Medic Primar, Reumatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

218 vizualizari

0 programari

Affidea Romania , Focsani, Str. Vrancei nr. 10B(vezi harta)
Despre Dr. Andra Maria Voicu
Medicul Dr. Andra Maria Voicu este Medic Primar, Reumatologie in cadrul Affidea Romania, Focsani, Str. Vrancei nr. 10B. Medicul Andra Maria Voicu este Medic Primar, Reumatologie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie 100 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 50 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Focşani a fost deschis publicului în martie 2009 şi oferă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate pacienţilor din întreaga ţară, fie provenind din randul asiguraţilor sistemului naţional de asigurări de sănătate, fie din mediul privat. 

Centrul oferă servicii medicale în ambulatoriu, în principal pentru pacienţii din judeţul Vrancea şi din zonele şi judeţele învecinate. Centrul Affidea Focsani este situat în vecinatatea Oborului Focşaniului, pe Soseaua Vrancei, nr. 10b. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.