Dr. Andrada Dilof

Dr. Andrada Dilof

Medic Dentist, Stomatologie

★★★★★

173 vizualizari

CriniDent ,Craiova, Strada Vulturi, Bloc A9, Ap. 1, Craiova (vezi harta)

Despre Dr. Andrada Dilof

Dr. Andrada Dilof este Medic Dentist, Stomatologie in cadrul CriniDent, Craiova, Strada Vulturi, Bloc A9, Ap. 1, Craiova.
Medic Dentist specializat in Parodontologie

Servicii disponibile
Consultatie paradontologie 100 lei (programare)
Consultatie stomatolgie 100 lei (programare)

Informatii clinica: CriniDent


Din pasiune pentru stomatologie si din dorinta de a oferi servicii de calitate in ceea ce priveste ingrijirea corespunzatoare a dintilor, am infiintat in anul 2000 clinica stomatologica CriniDent. Activitatea noastra cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: implantologie clasica si fast & fixed in Craiova, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara, ortodontie (aparate dentare), parodontologie, profilaxie si igiena orala, endodontie, estetica dentara, albirea dintilor.

Toate aceste servicii sunt asigurate si garantate la cel mai ridicat nivel de performanta si profesionalism. Denumirea clinicii nu este aleasa intamplator, ci contine o parte a numelui celor doi fondatori: Cristiana si Cristian Nicolae. Pornind de la acest fapt, nu am creat doar un cabinet stomatologic in Craiova, ci un mediu in care ne dorim ca pacientii sa se simta confortabil si in care sa vina cu incredere, nu doar atunci cand intampina o problema medicala sau estetica, ci si atunci cand vor sa faca un control de rutina sau preventie.

Parerile pacientilor despre Dr. Andrada Dilof

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.