Dr. Andreea Borz

Dr. Andreea Borz

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★

512 vizualizari

Centrul Medical Theodor ,Timisoara, Str. Teodor Mihali nr. 2 (vezi harta)

Despre Dr. Andreea Borz

Dr. Andreea Borz este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Centrul Medical Theodor, Timisoara, Str. Teodor Mihali nr. 2.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 150 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 150 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 150 lei (programare)
Ecografie tiroida 150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Theodor


Numele THEODOR este inspirat din grecescul THEODORUS care inseamna DAR DIVIN si este in concordanta cu convingerea colectivului medical al centrului ca sanatatea noastra este un dar divin pentru care merita sa facem eforturi sa-l pastram. La acest efort contribuie si cadrele medicale din acest colectiv, prin pregatirea noastra profesionala si daruirea cu care ne facem meseria, dar si dumneavoastra, pacientii nostri beneficiari ai serviciilor pe care vi le oferim.

Am orientat serviciile medicale oferite spre a satisface in primul rand necesitatile populatiei din cartierul nostru: medicina de familie, medicina interna/cardiologia, pentru cei mai varstnici si nu numai, neurologia, apoi psihiatria, pentru mame si femei obstetrica si ginecologia, pentru copii medicina generala profil pediatrie, dezvoltand din mers dotarile centrului medical cu aparatura medicala moderna si performanta …


Parerile pacientilor despre Dr. Andreea Borz

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.