Dr. Andreea Cuculici

Dr. Andreea Cuculici

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

7628 vizualizari

CardioClinic , BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Andreea Cuculici

Dr. Andreea Cuculici este Medic Primar, Cardiologie in cadrul CardioClinic, BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2.
Institutul National de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu – Fundeni, Competenta in ecocardiografie, ecografie Doppler vasculara si ecocardiografie treansesofagiana.

Experienta medicala Dr. Andreea Cuculici

Doamna dr Andreea Cuculici este este membru al Societatii Romane de Cardiologie, membru al Societatii Europene de Cardiologie si medic primar cardiolog la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” Bucuresti – Sectia de urgente cardiovasculare.

A absolvit Facultatea de Medicina Ovidius din Constanta 2004 si un master de gastroenterologie la aceeasi facultate intre 2005- 2006. Din 2007 a efectuat rezidentiatul in cardiologie la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” Bucuresti, devenind medic specialist cardiolog in 2013 si obtinind competenta in ecocardiografie. Intre 2013 si 2014 a activat ca medic specialist cardiolog in cadrul sectiei de cardiologie a Spitalului Sanador din Bucuresti, si apoi s-a intors in Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” Bucuresti in cadrul sectiei de urgente cardiovasculare. In 2016 a obtinut competenta in ecocardiografie transtoracica si ecografie vasculara Doppler, acordata de UMF ” Carol Davila” Bucuresti.Din 2017 este medic primar cardiolog.

De asemenea, dr Andreea Cuculici este doctorand in cardiologie al UMF Carol Davila Bucuresti si a participat la numeroase congrese internationale si nationale de cardiologie.

Servicii disponibile

Informatii clinica: CardioClinic


Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti si primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de Societatea Europeana de cardiologie – Asociatia de imagistica cardiovasculara. Echipa medicala este formata din peste 25 de medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti : Institutul national de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu – Fundeni, Spitalul clinic de urgenta Floreasca si Spitalul universitar de urgenta Bucuresti. Cu o dotare tehnica de exceptie clinca ofera consultatii ( cardiologie, aritmologie – electrofiziologie, cardiologie pediatrica, cardiologie interventionala, medicina interna), ecocardiografii uzuale, cu masuratori avansate si pediatrice, ecografii doppler vasculare – artere vene membre, holtere ecg si TA , ecg de repaus si de efort.

Parerile pacientilor despre Dr. Andreea Cuculici

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: