Dr. Andreea Ionela Bogdan

Dr. Andreea Ionela Bogdan

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★

48 vizualizari

NORD, Grupul Medical Provita , BUCURESTI, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Cladirea 18, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Andreea Ionela Bogdan

Dr. Andreea Ionela Bogdan este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul NORD, Grupul Medical Provita, BUCURESTI, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Cladirea 18, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: NORD, Grupul Medical Provita


Spitalul Nord Pipera aduce in prim plan afectiunile cardiovasculare si tratamentul acestora prin Centrul de Boli Cardiovasculare Nord, centru dedicat furnizarii unui sistem integrat de investigare, diagnosticare si terapii medicale interventionale si chirurgicale pentru afectiunile cardiovasculare. Aici deciziile vor fi luate in comun, in cadrul Heart Team, unde medici cardiologi, cardiologi interventionisti, chirurgi cardiovasculari, radiologi interventionisti si  – atunci cand este necesar – electrofiziologi vor colabora pentru salvarea de vieti sau imbunatatirea calitatii vietii. Centrul de Boli Cardiovasculare acopera intreaga gama de patologie cardiovasculara a adultului, de la afectiuni comune pana la cele mai complexe, fie ca este vorba de diagnosticare precoce, interventii minim invazive sau interventii chirurgicale complexe.

Spital multidisciplinar dedicat sanatatii si vietii, cu o infrastructura moderna si cea mai noua tehnologie din domeniu. Cu o suprafata extinsa de 25.000 mp, noul spital va dispune de 8 sali de operatii ultramoderne, 50 de rezerve si 107 paturi, asigurand astfel un mediu sigur si prietenos pentru recuperare. In interiorul spitalului vom avea un Centru Integrat de Terapia Durerii si un Centru integrat de Imagistica cu Pet-CT, Scintigraf, Mamograf, RX, RMN 3T, CT, dar si doua sali de conferinte, concepute pentru a facilita schimbul de cunostinte medicale si pentru a organiza evenimente educationale in domeniul sanatatii.

Parerile pacientilor despre Dr. Andreea Ionela Bogdan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: