Andreea Trimbitas

Andreea Trimbitas

Nutritionist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

2594 vizualizari

Clinica Promed ,Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov (vezi harta)

Despre Andreea Trimbitas

Andreea Trimbitas este Nutritionist, Diabet si boli metabolice in cadrul Clinica Promed, Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov.

Andreea-Ioana Trimbitas este nutritionist-dietetician licentiat, fiind absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din orasul Tirgu Mures (promotia 2016), continuand studiile universitare de masterat in cadrul aceleiasi Universitati, cu specializarea ”Nutritie Clinica si Comunitara”.


Din dorinta de a fi la curent cu ultimele descoperiri din domeniul nutritiei, aceasta a luat parte la diferite manifestari stiintifice, dintre care: Conferinta Nationala de Nutritie Sportiva, Editia I (Tirgu Mures, 2015), Conferinta Nationala de Nutritie si Dietetica „Abordari nutritionale actuale in alergiile si intolerantele alimentare”(Tirgu Mures, 2018), Conferinta „Nutritia-Medicina Viitorului” (Cluj, 2019).

Andreea afirma ca: “Nu sunt adepta dietelor rapide sau la moda; consider ca singura dieta care va functiona este aceea pe care o vei putea mentine pe tot parcursul vietii.”


Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Promed


„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși

În cadrul Clinicii Promed Brașov veți găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență solidă, care sunt în permanență la curent cu noutățile în domeniul lor de specializare.

Viziunea clinicii este de a susține fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, punând la dispoziție aparatură modernă și inovativă.

De asemenea, încurajăm personalul medical să aibă o atitudine pozitivă, conștientizând cât de importantă este empatia în acest domeniu.

Parerile pacientilor despre Andreea Trimbitas

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Morar MARIA a acordat 5
★★★★★
14.09.2023
Consultația a decurs extraordinar de bine .O domnișoară doctor implicată în această meserie.Sa interesat foarte mult de mine ca pacientă ,am fost întrebată și am primit de la dumneaei foarte multe sugestii .Cu toate că este tânără,este un medic de nota 10,cinci stele !

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.08.2023
5

Magdalena Langa a acordat 5
★★★★★
14.01.2023
Sunt foarte mulţumită de consultaţie. Doamna doctor este o persoană foarte bine pregătită şi deosebit de amabilă. Voi reveni, cu drag.

Petroaia Stefan a acordat 5
★★★★★
22.09.2022