Dr. Andrei Dobrescu

Dr. Andrei Dobrescu

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(10 rating-uri)

6400 vizualizari

Centrul Medical Polimed , BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4 (vezi harta)

Despre Dr. Andrei Dobrescu

Dr. Andrei Dobrescu este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul Centrul Medical Polimed, BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Polimed


CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii.

Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Principalii beneficiari ai serviciilor noastre sunt persoanele fizice sau societatile comerciale cu care suntem in relatie contractuala de prestari servicii medicale. Calitatea serviciilor si timpul de raspuns foarte scurt al prelucrarii probelor, a facut ca un numar important de medici de familie si medici de specialitate sa prefere colaborarea cu laboratoarele noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Andrei Dobrescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Negoita Daniel a acordat 5
★★★★★
07.03.2024
RECOMAND! Domnul doctor a fost foarte atent, a consultat cu deosebita tenacitate și a insistat la fiecare detaliu. Chiar m-am simțit consultat! Un om modest și firesc. Centrul medical este ok și prețul competitiv. Am putut sa găsesc consultația în aceeași zi în care m-am programat.

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.02.2024
L am găsit pe domnul doctor la clinica Polimed din Calea Vacaresti și a dat dovada de profesionalism, empatie, răbdare și multa înțelegere a problemei medicale pe care o am. Va recomand sa apelați cu încredere la serviciile domnului doctor reumatolog Dobrescu Andrei

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.07.2023

Diana Moraru a acordat 5
★★★★★
19.07.2023
Medic foarte bun, un adevărat profesionist.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.06.2023
Un profesionist un doctor extraordinar un om deosebit categoric îl recomand !

Floriana Bă?anu a acordat 5
★★★★★
13.06.2023
Un doctor foarte bun, atent, care ofera toate informatiile necesare! Recomand.

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.06.2023
Dl doctor e super-eficient si are o memorie de invidiat!

Andreea Iosif a acordat 5
★★★★★
23.05.2023
Dl doctor mi-a facut o impresie foarte buna, un om deschis si rabdator care explica lucrurile pe intelesul pacientilor. Apreciez si faptul ca dupa prima vizita nu mi-a dat de facut investigatii si analize, cum ma temeam eu, ci a inceput cu un tratament pasnic de urmarire. Sigur revin!

. Mintescu Violeta a acordat 5
★★★★★
05.04.2023
Foarte bine consultatia un doctor super de treaba care te asculta si te ajuta multumesc pt tot

speranţa ciomortan a acordat 5
★★★★★
07.11.2022
D-ul dr.este deosebit de profesionist,cu un comportament ireproșabil.