Dr. Andrei Faca

Dr. Andrei Faca

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

741 vizualizari

Elit Medical , Ploiesti, B-dul Republicii, Nr.143, Bl.31, B1-B2 - parter(vezi harta)

Despre Dr. Andrei Faca

Dr. Andrei Faca este Medic Primar, Ecografie in cadrul Elit Medical, Ploiesti, B-dul Republicii, Nr.143, Bl.31, B1-B2 - parter.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 120 lei (programare)
Ecografie abdomen complet copii 100 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 120 lei (programare)
Ecografie parti moi 120 lei (programare)
Ecografie Pelvina 120 lei (programare)
Ecografie testiculara 120 lei (programare)
Ecografie tiroida 100 lei (programare)

Informatii clinica: Elit Medical

Clinica medicala ELIT MEDICAL se defineste prin echipa medicala, care dovedeste pasiune in munca sa, dedicare si sprijin pentru pacient. In fiecare zi avem o singura misiune: sa oferim pacientilor nostri servicii medicale unice, integrate, la standarde inalte de calitate. Principiile care ne guverneaza sunt: umanitate, dedicare, sprijin, respect si deschidere fata de pacient. De ce sa ne alegi pe noi? Odata ce ne treci pragul observi valorile care ne definesc: echipa medicala, adaptabilitatea la nevoile pacientilor, siguranta si suportul oferite pacientului, comunicarea si serviciile medicale de calitate. Vechimea in domeniul de activitate este un alt plus care ne recomanda. ELIT MEDICAL functioneaza din anul 2006 si s-a dezvoltat continuu: a fost completat periodic portofoliul de analize, au fost adaugate specialitati noi si servicii conexe adaptate la nevoile pacientilor nostri. Cu o viziune clara, aceea de a implementa standarde inalte de calitate pentru serviciile medicale oferite, garantam ca iti vom fi un partener de nadejde si durata.

Parerile pacientilor despre Dr. Andrei Faca

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.