Dr. Andrei Goldstein

Dr. Andrei Goldstein

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1902 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Andrei Goldstein

Dr. Andrei Goldstein este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1. Medicul Andrei Goldstein este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 340 lei (programare)
Control endocrinologie 175 lei (programare)
Ecografie tiroida 335 lei (programare)
Ecografie tiroida 335 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Andrei Goldstein

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.06.2021
5 Excelent