Dr. Andrei Stefanescu

Dr. Andrei Stefanescu

Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★

311 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Andrei Stefanescu

Dr. Andrei Stefanescu este Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova in 2001. Si-a inceput activitatea chirurgicala in 2002 ca medic stagiar in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Craiova. In 2005 devine medic rezident Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului de Urgenta Floreasca-Bucuresti, sub indrumarea Profesorului Universitar Doctor Ioan Lascar unde capata o experienta importanta in domeniul chirurgiei reconstructive si traumatologiei.

In 2010 promoveaza examenul de medic specialist.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie plastica 200 lei (programare)
Control chirurgie plastica(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Andrei Stefanescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.