Angela Enache

Angela Enache

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

37 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Angela Enache

Angela Enache este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie online Psihologie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical

Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si este in contract cu CAS din anul 2016. În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinică în țări precum Statele Unite, Suedia, Franța, Elveția, Spania care, prin integrarea expertizei internaționale, sprijină creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam stigma asupra bolii mintale si sa oferim un act medical fara nici un fel de discriminare (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap). Clinica Albion Medical oferă servicii medicale cu plată, dar și decontate CASMB, gratuite pentru pacienti (cu scrisoare de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist)

Parerile pacientilor despre Angela Enache

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.