Dr. Angela Gutu

Dr. Angela Gutu

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

637 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Angela Gutu

Dr. Angela Gutu este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie copii > 7ani 150 lei (programare)
Consultatie copil > 7 ani 150 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 150 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 99 lei (programare)
Prescriere lentile de contact 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 150 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului

Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Angela Gutu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.